fredag 11 november 2011

San Fransisco 7 september!


Vi åkte mot flygplatsen tidigt för att vara i god tid. Det började med att det hänt något på motorvägen så det var totalstopp. Vi fick ta en annan väg. En omväg men det gick ändå snabbare.
När vi kom fram skulle vi checka in. Det var självincheckning sen skulle de ropa upp en så man kunde checka in bagaget. Men vi hörde inget och visste inte vad vi skulle göra. Till slut frågade vi och då sa han bakom disken att han ropat upp oss och trodde vi hade ångrat oss. Men jaja det gick bra till slut. När vi sen sagt adjö och skulle genom säkerhetskontrollen var det kö där också. Klockan gick. Personalen skrek och visade vad man skulle göra. När vi äntligen var klara där skulle vi hitta gaten. När vi kom fram var det bara vi kvar så när vi satt oss på flyget körde de ut.Puh!

Ca en timme senare var vi i San Fransisco! Vi tog en taxi till hotellet. Taxichauffören hade nog bråttom för han körde som en galning. Dessutom kom vi till fel hotell.

På eftermiddagen var vi äntligen framme och tog en promenad till Fishermans Wharf och Pier39. Vi åt en jättegod middag på en italiensk restaurang.

Inga kommentarer: